Du er her: Forside » Om

Om Parykspecialisten

Jeg hedder Randi Mikkelsen, jeg er uddannet frisør, og det er min hjertesag at hjælpe kvinder til at føle sig naturlige og feminine, hvis de har mistet deres eget hår. Også mænd kan have et ønske om en flot hårpragt, og de er lige så velkomne i min salon. Min Salon ligger centralt i Vejen tæt ved Banegården.

Mange føler, at en stor del af deres identitet og for kvindernes vedkommende også deres kvindelighed forsvinder sammen med deres hår. Både mænd og kvinder skal gennem en meget følelsesladet proces. Nogle bliver bedrøvet, andre bliver vrede, mange skal gennem et helt register af følelser.

Jeg har selv mistet et familiemedlem til kræft, og den oplevelse åbnede mine øjne for, hvor skrøbelig man er som kræftpatient. Derfor ved jeg også, hvor mange tanker der går igennem hovedet på dig, når du får at vide, at du vil miste dit hår.

Man kan selvfølgelig også miste sit hår eller blive tyndhåret af andre årsager end lige præcis kræft, men følelserne og sorgen over at miste en vigtig del af sit udseende og udtryk er ofte den samme.

Uanset, hvordan du har mistet dit hår, ønsker jeg at hjælpe dig, så du kan føre et så normalt og aktivt liv som muligt. Jeg brænder ganske enkelt for at hjælpe folk, og jeg bliver simpelthen så glad, når jeg kan være med til at gøre en forskel for mine kunder.

En paryk skal være en god oplevelse

Det skal være en god oplevelse for dig at købe en paryk, fordi vores hår betyder meget for vores selvopfattelse. Den rigtige paryk kan give dig en bedre livskvalitet, hvis du er syg eller har mistet håret af andre årsager, da du vil føle dig mindre udstillet.

Jeg er meget bevidst om, hvor sårbar du føler dig, når du mangler dit hår, så derfor prioriterer jeg det højt at skabe trygge og rolige rammer, hvor du kan blive mødt med omsorg. Jeg yder fuld diskretion, så du vil altid være den eneste kunde i min salon, når du skal vælge en paryk.

Sammen bruger vi den tid, som det tager, at finde den helt rigtige paryk til lige præcis dig, så du føler dig som et helstøbt menneske, når du går herfra. Hos mig bliver du mødt med hjerterum, ro og ikke mindst tid og forståelse for din situation. Jeg har 100% fokus på dig og dine ønsker netop, fordi dit hår er så vitalt for dit selvværd, og det er vigtigt for mig, at du går glad herfra.

“Jeg startede på kemobehandling i sommeren 2014. Jeg havde prøvet det en gang før, så jeg aftalte med Randi, at hun skulle klippe mit eget hår HELT kort den dag, hvor det begyndte at falde af, så det ikke var så store totter, der faldt af.

Jeg var rigtig ked af det, men Randi var så sød, omsorgsfuld og professionel. Hun klippede det pænt og med en saks, ikke med en maskine, som jeg har oplevet hos en anden frisør. Jeg følte mig rigtig godt tilpas.

Nu er mit eget hår på vej tilbage, og så skal jeg snart ud til Randi igen, men denne gang for at få de sparsomme lokker til at tage sig bedst muligt ud.

Jeg kan på det varmeste anbefale Randi både før, under og efter processen med hårtab. Hun er dygtig og ikke mindst hjertevarm.”

– Bente, Ribe

De lokale aviser har skrevet flere artikler om, hvordan jeg skaber trygge rammer og hjælper mine kunder med at finde den helt rigtige paryk:

Den 22. februar 2017 havde jeg besøg af TVS og deltog i programmet I godt selskab se programmet “Hår og pels i Bække” lige her  

Pressemeddelelse januar 2016

Håret er vigtigt for kvinderne

Artikel om Parykspecialisten i avisenLunderskov og Omegns Folkeblad var på besøg i salonen i december 2014

 

Parykspecialisten omtalt i Egtved Posten

Den 22. febuar 2017 havde jeg besøg af TVS og deltog i programmet I godt selskab se programmet “Hår og pels i Bække” lige her  

Egtved Posten kiggede forbi i januar 2015. Du kan læse hele artiklen fra Egtved Posten på side 26-27 i deres online-avis.

 

Når dit eget hår vender tilbage

Jeg står også klar til at give dig gode råd og professionel vejledning, når dit eget hår begynder at vokse ud igen efter en afsluttet kemobehandling. Måske vil du føle, at det er alt for grænseoverskridende at blive klippet hos din normale frisør, for dit eget hår vil tit have en anden struktur og farve i starten, når det begynder at gro igen.

Din tilbagevenden fra paryk til dit eget hår forholder jeg mig lige så seriøst til som selve dit hårtab.

Når du ser dig selv i spejlet, vil du endnu en gang møde et nyt udseende, som du kan have svært ved at identificere dig med, så selvfølgelig skal du også have mulighed for at få dit hår klippet og plejet i trygge og rolige omgivelser, hvor der er god tid til en personlig og faglig betjening.