Du er her: Forside » Pressemeddelelse: Håret er vigtigt for kvinderne

Pressemeddelelse: Håret er vigtigt for kvinderne

Sonja Christiansen mistede håret i forbindelse med cancer-behandlingen, men Parykspecialisten sikrer hende det kvindelige look.

Korthåret eller langhåret. Hestehale eller fletninger. Mørkt, lyst, rødt eller den grå farve, der typisk følger med alderen. Håret er kort sagt noget af det første, man ser, når man møder et andet menneske.

Derfor er håret en vigtig del af os, og ikke mindst for kvinderne betyder frisuren meget.

– Håret er vigtigt for os kvinder, lyder det meget klart fra Sonja Christiansen, der byder velkommen i hjemmet i Brørup med sit korte, grålige hår.

Et hår, der ikke er vokset naturligt ud. Sonja Christiansen har paryk, og det lægger hun ikke skjul på, selvom det kun er de færreste, der opdager det.

– Når man mister sit hår, forsvinder der noget af en selv og ens kvindelighed. Derfor har det været vigtigt for mig at få parykken, siger Sonja Christiansen.

Paryk er en tillidssag

I samme forbindelse lægger hun ikke skjul på, at det for hende er en tillidssag at købe paryk. Det er ikke noget, man går ind til den nærmeste frisør for at spørge efter.

– Det er en meget personlig ting, og det vil man gerne have lidt for sig selv i en periode, hvor man i forvejen har det skidt både fysisk og psykisk. Det er vigtigt, at sælgeren forstår det, påpeger Sonja Christiansen.

Hun søgte hjælp hos Parykspecialisten i Kragelund ved Bække, og her fik hun den hjælp, hun søgte:

– Randi Mikkelsen tackler det virkelig godt. Vi kom derud en aften og var alene, hvor der var tid til at snakke om mulighederne. En dejlig atmosfære, og jeg prøvede nogle parykker og har fået en, der passer virkelig godt til mig og som sidder rigtig godt – også i blæsevejr, noterer Sonja Christiansen.

Hun havde manden, Kaj, med derude, og han følger hurtigt op:

– Den her paryk passer bare så fint. Det er stort set ikke til at se, det er en paryk.

Pasformen er vigtig

– Når folk kommer her for at få paryk, er det typisk i forbindelse med en kræftbehandling, hvor håret er faldet af, og så er det vigtigt at vise kunden den nødvendige respekt, men jeg vil anbefale, at patienterne kommer, inden håret er faldet af, er meldingen fra Randi Mikkelsen, der har hjulpet med parykker i flere år.

Hun er klar til at hjælpe med parykken til både kræftramte og andre, der lider af hudsygdomme eller er pletskaldede.

– Jeg brænder for at hjælpe de mennesker, og det er vigtigt, at de får en paryk, der passer 100 procent til den enkelte. Pasformen er vigtig, påpeger Randi Mikkelsen, der netop har specialiseret sig i at tilrette parykken, så den passer perfekt.

– Jeg tager mig god tid til en snak med kunden, og det foregår udenfor min normale arbejdstid, så kunden kan sidde i fred og ro og ikke blive forstyrret af andre, noterer Randi Mikkelsen, der ikke er i tvivl om, at hendes »hår« gør en forskel.

Der kan læses mere om parykker på www.parykspecialisten.dk.

Parykspecialisten - Parykker af ægte hår til kvinder
Randi Mikkelsen og Parykspecialisten har sørget for, at Sonja Christiansen har fået den rigtige paryk. Sonja Christiansen mener, at håret er meget vigtigt for kvinden og glæder sig derfor over, at de færreste bemærker, at hendes frisure faktisk er en paryk. Parykken sidder, hvor den skal, og det ændrer sig ikke, selvom Sonja Christiansen kommer ud i storm og blæst med sin mand, Kaj, ved hånden.

Yderligere oplysninger:
Randi Mikkelsen – 28 45 54 98