Du er her: Forside » Hovedbeklædning

Hovedbeklædning til kræftramte og andre der har mistet håret

Føler du dig ikke så godt tilpas med en paryk på hovedet? Eller er der situationer, hvor du synes, at en paryk er for upraktisk? Jeg forhandler et bredt udvalg af hovedtørklæder, huer og kasketter, som er specielt designet til mennesker, som af den ene eller anden grund har mistet håret eller er meget tyndhårede.

Det kan være, at du er en kræftpatient, som er i kemobehandling, eller måske er du blevet meget tyndhåret af andre årsager. Er du kemopatient, vil du måske opleve, at din hovedbund er mere sart og følsom. Måske klør den eller du får lette smerter. Derfor er hovedbeklædning i bløde og åndbare naturmaterialer som fx silke, bomuld eller bambus uden generende sømme det mest behagelig at gå med. Har du aldrig før prøvet tøj lavet af bambus, vil du blive overrasket over, hvor dejligt blødt det er.

Hovedbeklædning kræftramte parykspecialisten
Hovedbeklædning til kræftramte parykspecialisten
Hovedbeklædning kræftramte paryksspecialisten
hovedbeklædning til kræftramte parykspecialisten
Tørklæder til kræftramte Parykspecialisten
Hovedbeklædning til kræftramte parykspecialisten
Hovedbeklædning til kræftramte parykspecialisten

Du er altid velkommen til at kigge forbi og prøve nogle af de forskellige hovedtørklæder, huer og kasketter, som jeg har på lager.

Husk, at du også kan få tilskud til hovedbeklædning, hvis du ikke ønsker at købe en paryk.

Hovedbeklædning – tørklæder, huer og kasketter

Hovedtørklæderne er faconsyede, så de er nemme at tage på og sidder godt fast på dit hoved. De har lange bindebånd, som du kan vikle om hovedet og binde på forskellige måder for at skabe fylde. Måske har du allerede nogle tørklæder i din garderobe, som bare ikke er designet som hovedbeklædning. Er de tilpas store, kan du også bruge dem – det handler bare om at lære, hvordan du skal binde dem. YouTube er en rigtig god inspirationskilde med mange videoer, som simpelthen viser dig trin for trin, hvordan du på både nemme og smarte måder kan binde dit tørklæde.

Prøv at søge på for eksempel how to tie a scarf on your head.

Kasketter til mænd

Jeg har også et lille udvalg af kasketter til mænd, som gerne vil have en hovedbeklædning, der går godt ned i nakken for at skjule det manglende hår.