Du er her: Forside » Parykker

Parykker

Parykker bliver i dag lavet så naturtro, at de til forveksling ligner ægte hår, der findes parykker af fiber og parykker af ægte hår. Du kan få et meget naturligt udseende med en paryk, som har et gennemsigtigt net som bund, så det ser ud, som om håret vokser ud af din egen hårbund. Nettet er meget luftigt, så din hovedbund kan ånde, og det gør det meget komfortabelt at gå med paryk.

Jeg har valgt kun at forhandle parykker i den bedste kvalitet, fordi det ligger mig meget på sinde, at det skal være en god oplevelse for dig at gå med paryk.

Stort udvalg af parykker giver mange muligheder

Udvalget af parykker er stort, så du kan vælge mellem forskellige hårlængder, med eller uden krøller, og i alle naturlige farver. Du kan også vælge en paryk med reflekser, så håret har forskellige nuancer lige som naturligt hår. Der bliver endda lavet lyse parykker, som er mørke bunden, som om det er din naturlige hårfarve, der er ved at vokse ud efter en afblegning.

Du kan få en paryk, som ligner den frisure, du havde, inden du mistede dit hår. Det er en løsning, som mange af mine kunder vælger, men du kan også gå den stik modsatte vej og prøve en helt anden frisure, hvis du har drømt om at lege med dit hår.

Hos mig kan du vælge mellem 120 – 150 forskellige parykmodeller i et bredt udvalg af farver. Det giver dig rig mulighed for at prøve mange forskellige parykker, inden du beslutter dig for, hvad du helst vil have.

De fleste fiber hårs parykker  er fremstillet i en supergod fiberkvalitet, men du kan også vælge en paryk med ægte hår, hvis du gerne vil have større frihed til at style din paryk.

Vil du have en paryk, der ligner dit eget hår?

Mit udvalg af parykker er stort, så der er gode chancer for, at du kan finde en paryk, som ligner din nuværende, vante frisure og din egen hårfarve. Er det dit ønske eller en mulighed, som du overvejer, vil jeg anbefale dig at tage nogle billeder med af, hvordan du så ud, inden du mistede dit hår.

Har du mulighed for det, må du også gerne sende et vellignende billede af dig selv til mig, inden du besøger mig, så jeg kan forberede mig så godt som muligt på dit besøg.

Alle parykker bliver tilpasset og klippet

Som en del af min service bliver en paryk altid individuelt tilpasset kundens hovedform, så den sidder godt. Det er noget af det allervigtigste, hvis en paryk skal være en succes.

Når parykken sidder, som den skal, bliver frisuren klippet til, så den passer til dit ansigt og din stil.

Inklusiv i prisen for en paryk er både tilpasning af parykken, klipning af parykken og klipning af dit eget hår.