Du er her: Forside » Parykker af fiber

Parykker af fiber

En paryk af fiber ser meget naturtro ud og ligner rigtig hår så meget, at mange slet ikke opdager, at det er en paryk. Fiberparykker bliver designet med hårstrå i forskellige nuancer, så der kommer et naturligt spil i hårets farve, og du kan få parykker i mange forskellige farver, længder og frisurer. Nogle parykker har endda reflekser eller er mørkere i bunden, så det ligner farvet hår med udvoksninger.

Fordele og ulemper ved parykker af fiber

En fiberparyk er nem at pleje. Du skal blot vaske din paryk forsigtigt cirka en gang hver anden uge, lade den tørre på et parykstativ og give den fiberolie. En fiberparyk beholder sin frisure også efter en vask, så du slipper for at tænke på at skulle sætte dit hår om morgenen. Den største ulempe ved en fiberparyk er, at den består af kunstigt hår, som ikke kan tåle høje temperaturer. Det kan begynde at smelte, hvis du kommer for tæt på et stearinlys eller en varm ovn. Derfor kan du heller ikke tørre parykken med en føntørrer, men skal lade den lufttørre. Levetiden for en paryk af fiber er ifølge mine erfaringer omkring et år. Det kræver dog, at du passer og plejer din paryk godt, for jo bedre du passer på din paryk, jo længere tid holder den sig pæn.

Priser for parykker lavet af fiber

Prisen for en paryk af fiber ligger typisk mellem 2500 kr. og 4500 kr. alt afhængig af hårets længde, materiale og design. Prisen inkluderer også tilpasning og klipning af parykken, så den sidder godt på dig.

Tilskud til paryk

Har du mistet dit hår på grund af fx kemoterapi, kan du få tilskud til en paryk, og det dækker i mange tilfælde hele udgiften til en fiberparyk. Parykspecialisten har valgt kun at føre den bedste kvalitet af parykker, fordi et godt resultat er alfa og omega for, at du kan føle dig så naturlig som mulig, selv om du bærer paryk. Mange af mine kunder bliver overraskede over, at de kan få en paryk, som ser naturlig ud og er tæt på at ligne deres eget hår.